Τρόποι Επιλογής Προϊόντων

1. Μέσω του ForeverYoung.gr
Το ForeverYoung.gr προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής προϊόντων μέσα από ένα απλό και εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης. Απλά προσθέστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο «καλάθι» σας και στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία σας, καθώς και τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής. Ένας δικός μας άνθρωπος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσει για τα προϊόντα και τη διαδικασία αποστολής.

2. Τηλεφωνικά
Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν τηλεφωνικά στο 2106452110 και να ζητήσετε αποστολή των προϊόντων στο χώρο σας. Η δυνατότητα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης προσφέρεται τις εξής ημέρες και ώρες: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο από τις 9:00 μέχρι τις 15:00. Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 μέχρι τις 21:00.

3. Με e-mail
Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να μας ενημερώσετε για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν με e-mail στο info@foreveryoung.gr. Στον τίτλο του μηνύματος θα πρέπει να υπάρχει η διευκρίνιση «ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ». Στο περιεχόμενο θα πρέπει να υπάρχουν οι κωδικοί και η συνοπτική περιγραφή των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Ένας δικός μας άνθρωπος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσει για τα προϊόντα και τη διαδικασία αποστολής.