Ενημέρωση για αύξηση τιμών από 1η Μαρτίου 2023

Σας παραθέτουμε το παρακάτω μήνυμα από τα κεντρικά γραφεία της Forever Living Products International, που αφορά την απόφαση για αύξηση τιμής 5% σε όλα τα προϊόντα από 1η Μαρτίου 2023:

Καθώς το 2022 τελείωσε, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή αγάπη και την αφοσίωση σας.

Εργαζόμαστε πιο σκληρά από ποτέ για να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσετε να λαμβάνετε τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που αγαπάτε, τη σωστή στιγμή, στο σωστό μέρος και στη σωστή τιμή. 

Παρόλο των δύσκολων παραγόντων που επικρατούν σε όλο τον κόσμο, δεν σταματάμε να προσπαθούμε κάθε μέρα περισσότερο ώστε να παρέχουμε τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και υπηρεσιών απορροφώντας ταυτόχρονα το συνεχώς αυξανόμενο κόστος.

Καθώς το κόστος συνεχίζει να αυξάνεται με πρωτοφανή ρυθμό και αναγκαστήκαμε να λάβουμε τη δύσκολη απόφαση να αυξήσουμε τις τιμές χονδρικής και λιανικής κατά 5% που θα ισχύσουν από την 1η Μαρτίου 2023. Αυτή η αύξηση θα ισχύσει σε όλες τις Forever χώρες παγκοσμίως. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και ανυπομονούμε για μια συναρπαστική νέα χρονιά γεμάτη ανάπτυξη, διασκέδαση και ελπίζουμε σύντομα την επιστροφή στην κανονικότητα. 

Με εκτίμηση, 

Forever Living Products International