Ενημέρωση για αύξηση τιμών από την Forever International

Σας παραθέτουμε το παρακάτω μήνυμα από τα κεντρικά γραφεία της Forever Living Products International, που αφορά την απόφαση για αύξηση τιμής 5% σε όλα τα προϊόντα από 1η Φεβρουαρίου 2022:

Καθώς το 2021 τελείωσε, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή αφοσίωσή σας.
Αγαπάμε το γεγονός ότι μαζί αποτελούμε μέρος της οικογένειας της Forever και που μπορούμε και σας παρέχουμε τα εκπληκτικά προϊόντα μας και το γενναιόδωρο marketing plan.
Εργαζόμαστε πιο σκληρά από ποτέ για να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσετε να λαμβάνετε τα προϊόντα υψηλής ποιότητας που αγαπάτε, τη σωστή στιγμή, στο σωστό μέρος και στη σωστή τιμή. Λόγω ορισμένων παραγόντων σε όλο τον κόσμο τους τελευταίους 18 μήνες, αυτό δεν ήταν εύκολο, αλλά χάρη στη σκληρή δουλειά του προσωπικού μας και την αφοσίωση όλων εσάς των αγαπημένων μας FBO καταφέραμε να παρέχουμε τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και υπηρεσιών απορροφώντας ταυτόχρονα το συνεχώς αυξανόμενο κόστος.
Δυστυχώς, το κόστος συνεχίζει να αυξάνεται με πρωτοφανή ρυθμό και αναγκαστήκαμε να λάβουμε τη δύσκολη απόφαση να αυξήσουμε τις τιμές χονδρικής και λιανικής κατά 5% που θα ισχύσουν από την 1η Φεβρουαρίου 2022. Αυτή η αύξηση θα ισχύσει σε όλες τις Forever χώρες παγκοσμίως. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.
Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και ανυπομονούμε για μια συναρπαστική νέα χρονιά γεμάτη ανάπτυξη, διασκέδαση και ελπίζουμε σύντομα την επιστροφή στην κανονικότητα.

Με εκτίμηση,
Forever Living Products International