Γιατί Forever;

Η καλύτερη αλόη στον κόσμο!

Η Forever Living Products είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε καλλιέργεια και διανομή προϊόντων με βάση την αλόη! Τα προϊόντα της Forever έχουν τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε Αλόη Βέρα από αυτά κάθε άλλης εταιρίας στον κόσμο!

Προκειμένου να εξασφαλίσει την επίτευξη κορυφαίας ποιότητας, αλλά και να προστατευτεί από αυξήσεις στην τιμή της πρώτης ύλης, η Forever Living Products έχει ιδιόκτητες καλλιέργειες και εργοστάσια παραγωγής στην Αμερική. Η εταιρία ελέγχει με πολύ ποιοτικά στάνταρ όλη τη διαδικασία, από την καλλιέργεια και τη συγκομιδή (με το χέρι, για να μην βλάπτεται το φυτό), έως την παρασκευή και την τελική διανομή των προϊόντων.

Ελάχιστες ώρες μετά τη συγκομιδή, το ζελέ της αλόης διαχωρίζεται από το πράσινο περίβλημα των φύλλων. Το τελευταίο, στη συνέχεια επεξεργάζεται και γίνεται λίπασμα για τη νέα σοδειά αλόης! Ο οργανικός τρόπος καλλιέργειας επιτυγχάνεται επίσης με φυσικό λίπασμα από κατσίκες και μικρά πρόβατα που καθαρίζουν τα φυτά από τα ζιζάνια με φυσικό τρόπο, χωρίς χρήση ζιζανιοκτόνων ή άλλων χημικών! Έτσι, εξασφαλίζεται η κορυφαία ποιότητα προϊόντος και δεν μολύνεται το περιβάλλον.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Forever είναι η πρώτη εταιρία στον κόσμο που απέκτησε την σφραγίδα έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης (IASC). Παράλληλα, η εταιρία έχει λάβει πιστοποιήσεις από τους κορυφαίους διεθνείς και τοπικούς οργανισμούς στον κόσμο. Μεταξύ αυτών και ο Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), στον οποίο τα διατροφικά προϊόντα φέρουν αριθμό γνωστοποίησης.

Ακόμη, η Forever Living Products διαθέτει ένα τεκμηριωμένο περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης, το οποίο πιστοποιήθηκε με το διεθνές πρότυπο ISO 14000 το 2006 και διατηρεί αυτήν την πιστοποίηση κάθε χρόνο από τότε.

 

Μοναδική πατέντα σταθεροποίησης της αλόης

Η Forever Living Products διαθέτει μία μοναδική στον κόσμο πατέντα σταθεροποίησης του ζελέ αλόης (US Patent No. 6713095 & 6869624 – Since 1978). Τα συστατικά σταθεροποίησης προέρχονται από φυσικά φρούτα και καρπούς. Η σταθεροποίηση διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά της Αλόης Βέρα, όπως ακριβώς τα παρέχει η φύση την στιγμή που κόβεται το φύλλο αλόης.

Έτσι, όταν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν της Forever είστε σίγουροι ότι έχετε το μέγιστο δυνατό όφελος από 100% σταθεροποιημένο ζελέ αλόης. Σαν να έχετε μόλις κόψει ένα φύλλο από το χωράφι!

 

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών

Οι άνθρωποι της Forever Living Products είναι τόσο σίγουροι για τα προϊόντα τους που προσφέρουν 30 ημέρες εγγύηση ικανοποίησης και επιστροφής χρημάτων άνευ όρων για όλους τους καταναλωτές!

Αν δε μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από ένα προϊόν της Forever, ακόμη κι αν το έχετε καταναλώσει, η εταιρία θα σας δώσει πίσω τα χρήματά σας εντός 30 ημερών από την αγορά σας!

 

Επιτυχημένη πορεία σε 150 χώρες

Την Forever Living Products ίδρυσε το 1978 στην Αριζόνα των Η.Π.Α. ο Rex Maughan. Σήμερα η εταιρία διαθέτει περισσότερους από 10 εκατομμύρια συνεργάτες σε 150 χώρες και ο τζίρος της από πωλήσεις ξεπερνά τα 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η ελληνική αντιπροσωπεία ιδρύθηκε το 1993 κι έκτοτε έχει διαρκώς ανοδική πορεία, ακόμη και με τις σημερινές δύσκολες για την ελληνική οικονομία συνθήκες. Την ελληνική διοίκηση έχουν αναλάβει άνθρωποι με υψηλές ηθικές αξίες, με βασικό γνώμονα τον απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της εταιρίας.

Τα κεντρικά γραφεία της Forever βρίσκονται στην Αθήνα, στη διεύθυνση Λ. Συγγρού 240, Καλλιθέα. Η εταιρία διατηρεί επίσης υποκαταστήματα στην Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία της Κύπρου.

 

Μοναδική εταιρική κουλτούρα

Η κουλτούρα και νοοτροπία της Forever Living Products έχει ως βασικούς άξονες την ποιότητα, την καινοτομία, την ηθική ακεραιτότητα και την προσφορά. Πέρα από τον τρόπο διανομής των προϊόντων, που καταργεί τους μεσάζοντες και προσφέρει εισοδήματα στους εκατομμύρια συνεργάτες της, η εταιρία έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, η Forever Living Products έχει ιδρύσει τον φιλανθρωπικό οργανισμό Forever Giving που προσφέρει αρωγή σε φτωχές οικογένειες και σε ανθρώπους που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Για τα προϊόντα της και για την κουλτούρα αγάπης και προσφοράς, η Forever Living Products είναι μία από τις πιο αγαπητές εταιρίες στον κόσμο!