Συχνές Ερωτήσεις

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Που κατασκευάζονται τα προϊόντα της Forever;
Όλα τα προϊόντα της Forever κατασκευάζονται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αριζόνα των Η.Π.Α. Η Forever Living Products χρησιμοποιεί μόνο τα πιο αγνά υλικά κορυφαίας ποιότητας, όπως την 100% σταθεροποιημένη Αλόη Βέρα!

Δεν είναι λίγο ακριβά τα προϊόντα της Forever;
Όχι! Για την ακρίβεια οι τιμές τους είναι παρόμοιες ή χαμηλότερες απ’ αυτές των αντίστοιχων προϊόντων που αγοράζετε στο super market! Με τα προϊόντα της Forever επωφελείστε με τρεις τρόπους:
1. Από τη μεγαλύτερη ποσότητα. Π.χ. μία οδοντόκρεμα στο super market έχει μόνο 75 g προϊόντος, ενώ η οδοντόκρεμα Forever Bright Toothgel πωλείται σε συσκευασία των 130 g.
2. Από την πυκνότητα των προϊόντων. Τα προϊόντα της Forever δεν είναι αραιωμένα με νερό, όπως τα περισσότερα προϊόντα που αγοράζετε από το super market! Αντί για νερό περιέχουν 100% σταθεροποιημένη αλόη και συνεπώς είναι υπερ-συμπυκνωμένα. Έτσι, έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα με τη μισή (ή και λιγότερη) ποσότητα προϊόντος και φυσικά έτσι γλιτώνετε χρήματα!
3. Από την ποιότητα και την αγνότητα των προϊόντων. Αν συγκρίνετε τα προϊόντα της Forever με αντίστοιχα φυτικά προϊόντα που πωλούνται στα φαρμακεία, θα διαπιστώσετε ότι τα προϊόντα της Forever είναι φθηνότερα, ενώ παράλληλα είναι και καλύτερα ποιοτικά.

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος/η για την ποιότητα των προϊόντων;
Τα προϊόντα της Forever έχουν λάβει πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους φορείς πιστοποίησης στον κόσμο (μεταξύ αυτών και ο Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων – ΕΟΦ)! Οι επιστήμονες της εταιρίας εργάζονται καθημερινά στα εργαστήρια της Forever προκειμένου να εξασφαλίζουν σταθερά υψηλή ποιότητα σε όλα τα προϊόντα και τη διαχείριση (διαδικασία πιστοποιημένη με το διεθνές πρότυπο ISO 14000). Παράλληλα, η Forever Living Products έχει αποδεδειγμένα αψεγάδιαστη πορεία για περισσότερα από 35 χρόνια και τα προϊόντα της αποτελούν την πρώτη επιλογή εκατομμυρίων καταναλωτών σε 150 χώρες!

Γιατί δεν πωλούνται αυτά τα προϊόντα στα φαρμακεία ή στα super market;
Από το 1978 που ιδρύθηκε η Forever Living Products, η διοίκηση της εταιρίας πήρε μια γενναία απόφαση την οποία τηρεί έως σήμερα: τα προϊόντα της να διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω των συνεργατών της και ποτέ σε καταστήματα, φαρμακεία ή super market. Οι λόγοι είναι απλοί: διασφάλιση της φρεσκάδας και της ποιότητας των προϊόντων κάτω από ελεγχόμενες από την εταιρία συνθήκες αποθήκευσης και διανομής, αλλά και εξοικονόμηση χρημάτων καταργώντας τους μεσάζοντες! Τα χρήματα αυτά μοιράζονται στους συνεργάτες της εταιρίας, δηλαδή σε εκατομμύρια οικογένειες, αντί για λίγους προνομιούχους μεσάζοντες!

Μπορώ να χρησιμοποιώ τα προϊόντα ως υποκατάστατα φαρμακευτικών σκευασμάτων;
Όχι! Τα προϊόντα της Forever δεν αντικαθιστούν τη φαρμακευτική αγωγή που σας έχει προτείνει ο γιατρός σας! Συμβουλευτείτε πάντα το γιατρό σας πριν καταναλώσετε κάποιο προϊόν!

Για τις συναλλαγές
Θέλω να αγοράσω κάποια προϊόντα! Τι πρέπει να κάνω;
Απλά προσθέστε αυτά τα προϊόντα στο «καλάθι» σας και συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας. Ένας άνθρωπος του Forever Young θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας για να σας ενημερώσει. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας ενημερώσετε για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν τηλεφωνικά (2106452110) ή με email (info@foreveryoung.gr).

Μπορώ να πληρώσω με πιστωτική κάρτα;
Σεβόμενοι απόλυτα την πολιτική της Forever Living Products, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ τα προϊόντα της εταιρίας μέσα από το site μας και συνεπώς η διαδικασία πώλησης δεν μπορεί να ολοκληρωθεί online. Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε προϊόντα και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, μπορείτε να το κάνετε από το επίσημο e-shop της Forever (οι τιμές πώλησης είναι ίδιες με αυτές που βλέπετε στο ForeverYoung.gr).

Σε ποιες περιοχές γίνεται αποστολή των προϊόντων;
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την ελληνική επικράτεια. Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε προϊόντα της Forever σε κάποια άλλη χώρα, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο e-shop της Forever και να επιλέξετε τη χώρα στην οποία βρίσκεστε. Σ’ αυτήν την περίπτωση, υπεύθυνη για την τιμολόγηση και την αποστολή της παραγγελίας σας είναι η τοπική αντιπροσωπεία της Forever Living Products.

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;
O χρόνος παράδοσης μιας παραγγελίας, εφόσον όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, είναι 3-7 εργάσιμες ημέρες.

Πώς προστατεύονται τα προσωπικά μου στοιχεία;
Τόσο το ForeverYoung.gr όσο και η Forever Living Products λαμβάνουν πολύ σοβαρά τα θέματα ασφάλειας των συναλλαγών! Τα προσωπικά σας στοιχεία μεταδίδονται κρυπτογραφημένα και πρόσβαση σε αυτά έχουν μόνο οι άνθρωποι που θα διεκπεραιώσουν το αίτημά σας. Τα στοιχεία σας δεν θα δοθούν ποτέ σε τρίτους, για κανέναν απολύτως λόγο!

Για το Forever Young

Τι διαφορά έχει το Forever Young από την Forever Living Products;
Το Forever Young είναι επίσημος ανεξάρτητος συνεργάτης της Forever Living Products. Ως συνεργάτες, έχουμε δικαίωμα πώλησης των προϊόντων και δημιουργίας δικτύου πώλησης, αλλά δεν αντιπροσωπεύουμε την εταιρία. Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Forever Living Products μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 2109577480-1.

Μπορώ να περάσω από τα γραφεία σας για να δω από κοντά τα προϊόντα;
Όχι! Τα προϊόντα δεν εκτίθενται στα γραφεία μας και δεν είναι άμεσα διαθέσιμα εκεί. Μπορείτε ωστόσο αν το επιθυμείτε να περάσετε από τα γραφεία μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα ή/και για τις προοπτικές συνεργασίας μαζί μας!

Μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα! Πώς μπορώ να γίνω συνεργάτης σας;
Απλά συμπληρώστε ΑΥΤΗΝ τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

Έχετε κι άλλες απορίες; Μη διστάσετε να μας στείλετε e-mail στο info@foreveryoung.gr!