Διεθνείς πιστοποιήσεις

Τα προϊόντα της Forever έχουν λάβει πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους φορείς πιστοποίησης στον κόσμο! Ακολουθεί ενδεικτική λίστα με φορείς που έχουν πιστοποιήσει ότι τα προϊόντα της Forever Living Products είναι ασφαλή για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον!

 

Ε.Ο.Φ.

Όλα τα διατροφικά προϊόντα της Forever φέρουν τον αριθμό πρωτοκόλλου γνωστοποίησης του ΕΟΦ (Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων) στις ετικέτες τους.

 

IASC

H Forever Living Products είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που έλαβε τη σφραγίδα έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου (IASC) για τα υψηλά πρότυπα που πληρούν τα προϊόντα αλόης!

 

ISO 9001:2000, 14001:2004

Οι πιστοποιήσεις διεθνών προτύπων ISO που έχει λάβει η Forever εγγυώνται την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιδράσεων στο περιβάλλον και τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Leaping Bunny

Ένα αναγνωρισμένο πρόγραμμα για την ηθική μεταχείριση των ζώων από τους ανθρώπους. Βεβαιώνει ότι ούτε τα προϊόντα της Forever, ούτε τα συστατικά τους είναι αποτέλεσμα δοκιμών σε ζώα.

 

NSF GMP Registered

Το ιδιόκτητο εργοστάσιο Forever Nutraceutical όπου παρασκευάζονται τα συμπληρώματα διατροφής της Forever έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις προϋποθέσεις του προγράμματος πιστοποίησης NSF (National Sanitary Foundation), ενός οργανισμού πιστοποίησης με τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας ανά τον κόσμο! Η πιστοποίηση επιβεβαιώνει πως το εργοστάσιο ακολουθεί τις σωστές πρακτικές για την παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων των Η.Π.Α. Για την πιστοποίηση αυτή ελέγχονται όλα τα στάδια της παραγωγής, από το πρώτο έως το τελευταίο, μέχρι και το τελικό προϊόν της παραγωγής.

 

NSF GMP for Sport

Με την πιστοποίηση NSF for Sport, μια ακόμη προσθήκη που υποδεικνύει τη δέσμευση της Forever για άριστη ποιότητα, επιβεβαιώνεται ότι το εργοστάσιο Forever Nutraceutical ακολουθεί σωστές πρακτικές για την παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων για αθλητές σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων των Η.Π.Α. και επιπλέον πως στο εργοστάσιο δεν παρασκευάζονται, αποθηκεύονται, διανέμονται ή επεξεργάζονται ουσίες απαγορευμένες από τον παγκόσμιο οργανισμό anti-doping (WADA).

 

Kolner

Η έγκριση από τον γερμανικό οργανισμό Kolner δίνεται σε όσα προϊόντα έχουν ελεγχθεί και έχουν βρεθεί αρνητικά σε παράνομες ή άλλες αναβολικές ουσίες και είναι ασφαλή για χρήση από επαγγελματίες αθλητές.

 

Halal

Τα προϊόντα της Forever έχουν την πιστοποίηση της Halal, καθώς δεν περιέχουν αλκοόλ ή αμφισβητήσιμα συστατικά ζωικής προέλευσης και κατά συνέπεια θεωρούνται πιστοποιημένα για κατανάλωση από τη μουσουλμανική κοινότητα.

 

Ισλαμική κοινότητα της Καλιφόρνια

Η διάκριση από αυτήν την ιδιαίτερα απαιτητική κοινότητας πιστοποιεί την αποδοχή των προϊόντων της Forever, αντικατοπτρίζοντας τα υψηλά πρότυπα και την προσοχή που δίνει η εταιρία στην καθαρότητα και στην αγνότητα σε όλα τα στάδια παραγωγής και συσκευασίας.

 

Kosher

Η έγκριση Kosher δίνεται σε προϊόντα που πληρούν ιδιαίτερα αυστηρά πρότυπα αγνότητας και ποιότητας για την ιουδαϊκή κοινότητα.

 

Όλα τα προϊόντα της Forever Living Products έχουν 30 ημέρες εγγύηση ικανοποίησης και επιστροφής χρημάτων άνευ όρων!