Σχετικά με εμάς

Το Forever Young είναι ανεξάρτητος συνεργάτης της Forever Living Products. Το site μας ForeverYoung.gr είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης για τα προϊόντα της Forever. Επίσης, μέσα από το site μας μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν κι επιθυμείτε να αγοράσετε.
Σεβόμενοι απόλυτα την πολιτική της Forever Living Products, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ τα προϊόντα της εταιρίας και ΔΕΝ διαθέτουμε τα προϊόντα της προς πώληση στα γραφεία μας. Κάθε φορά που λαμβάνουμε ένα αίτημα για προϊόντα της Forever επικοινωνούμε τηλεφωνικά μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα και τη διαδικασία αποστολής και προωθούμε το αίτημα στην Forever Living Products.
Η επιχείρησή μας (με το διακριτικό τίτλο “Αγγελική Ζαφειροπούλου”) έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να μεταπωλεί τα προϊόντα της Forever και να εκδίδει αποδείξεις λιανικής πώλησης για τα συγκεκριμένα προϊόντα.
Η επιχείρησή μας διαθέτει επίσης δύο ακόμη sites: το ηλεκτρονικό κατάστημα παιδικών & ρούχων kidz.gr και το site βαπτιστικών nonos.gr. Τα γραφεία μας βρίσκονται εντός του καταστήματος ενδυμάτων «Άλφα Ζήτα» στην οδό Μομφερράτου 95, Αθήνα.